Peugeot 508

Opplev nye PEUGEOT 508, en annerledes sedan med et dristig utseende, kompromissløs design og avansert teknologisk utstyr. Gjør deg klar for en intens kjøreopplevelse.

Allerede ved første øyekast er det lett å se at bilen, med sin høyde på 1,4 meter, er vesentlig lavere enn forgjengeren, og linjene minner mer om en coupé enn en tradisjonell sedan. Den aggressive fronten med en stor grill og karakteristiske LED-lys henter inspirasjon fra Peugeots nyeste konseptbil Instinct, og 508-logoen på panseret er et historisk nikk til klassikerne 504 og 504 coupé.

Også bakenden vil være lett å kjenne igjen – takket være de tredimensjonale LED-lyktene og den svarte, horisontale linjen som kjennetegner alle merkets nye modeller. Lyktene er hentet rett fra Peugeots nyeste konseptbiler og variabel intensitet sørger for at de karakteristiske, fargede klørne alltid er synlige.

På innsiden av nye 508 kan man nyte godt av en videreutvikling av Peugeots i-Cockpit. Dette konseptet ble lansert første gang i 2012, og siden den gang har tre generasjoner i-Cockpit vært blant Peugeots største fordeler. Det kompakte rattet kombinert med en berøringsskjerm på inntil 10 tommer og et høyoppløselig head-up-display sørger for bedre komfort og trygghet.

Nye Peugeot 508 vil også være tilgjengelig med i-Cockpit Amplify som gir deg mulighet til å velge mellom to ulike innstillinger – ”Boost” og ”Relax”. Disse vil påvirke det innvendige lyset og fargetemperaturen, musikkinnstillingene og setemassasjeprogrammer på biler med dette ekstrautstyret. Det vil også påvirke bilens valg av kjøremodus (ECO/Sport/Comfort/Normal) samt dempere i biler som er utstyrt med elektronisk styrte støtdempere.

Del