3 gode grunner til å velge nye Peugeot 2008

1. EN FORFØRENDE OG SOLID SUV

En inspirerende og hyggelig kjøreopplevelse, elegant design og kompromissløs kvalitet – PEUGEOT har som målsetting å gi deg en intens kjøreopplevelse. Den nye PEUGEOT 2008 SUVi skiller seg ut fra konkurrentene i kompakt-SUV-segmentet. La deg forføre av den stilsikre designen, de rå kreftene og den sterke personligheten som gjør denne bilen like robust som den er elegant.

2. EN SUV MED GARANTERT GODFØLELSE

Med eksklusive materialer og elegante detaljer bærer den nye, kompakte PEUGEOT 2008 SUV løfte om en intens kjøreopplevelse. Ta plass i PEUGEOT i-Cockpit®. Det kompakte rattet, head-up-instrumentpanelet og berøringsskjermen gir svært presise kjøreegenskaper og en kjøreopplevelse som føles spennende, intuitiv og trygg på samme tid.
2008 leveres med et stort utvalg av teknologi, deriblant førerassistentsystemer, tilkoblingsmuligheter og sikkerhetsfunksjoner, som forsterker den gode opplevelsen og gir en unik kjøreopplevelse.

3. SUV-EREN TEKNOLOGI

To viktige egenskaper ved den nye PEUGEOT 2008 er den strømlinjeformede silhuetten og den begrensede vekteniOg takket være det gode utvalget av BlueHDi- og PureTech-motorer som er utviklet for å takle alle forhold, har du full kontroll på så vel drivstofforbruk som CO2-utslipp.

Les mer og opplev nye Peugeot 2008 her >>

Del